Over ons

Met ons team van preventieadviseurs beschikken we over de nodige knowhow en beheersen we alle aspecten van veiligheid in bedrijven.

Risk 2 Safety

Risk 2 Safety is een dynamisch en succesvol bedrijf van preventieadviseurs die in 2013 de koppen bij elkaar hebben gestoken. Elk van ons heeft de nodige ervaring op gebied van machineveiligheid, chemische producten, interventiedossiers e.a.

Hierbij zijn wij complementair aan elkaar. Samen bezitten wij de capaciteiten om in overleg met de klanten een op maat gemaakt programma op te stellen op gebied van veiligheid en welzijn op het werk. Voor ons zijn belangrijke waarden: betrokkenheid, integriteit, samenwerking, gedragsontwikkeling, hoge kwaliteit en streven naar lange termijn relaties.

%

Veiligheid

Referenties

%

Risico

%

Opleiding

Wij hebben al voor verscheidene bedrijven een werkend preventiebeleid opgezet en uitgevoerd. Wij begeleiden onze klanten in hun projecten van start tot finish. Wij streven naar impact. Wij gaan voor structurele oplossingen en niet voor dikke rapporten. Na 5 jaar beschikt R2S reeds over een behoorlijke klantenportefeuille in diverse industrietakken. Van KMO tot multinational, elke werknemer heeft recht op een veilige werkomgeving.

Onze uitgebreide kennis van de veiligheidswetgeving combineren we met een dynamische, positieve en vooral praktische aanpak. Een open en duidelijke communicatie is de sleutel in al onze projecten. R2S maakt de mensen op de werkvloer bewust van de kern van veiligheid.

Ons doel is het creëren van een gezonde en veilige werkplek. R2S heeft hiervoor verschillende unieke concepten ontwikkeld. Een voorbeeld is “Veilig werken aan installaties.” Een heel visuele en praktische combinatie van LOTOTO, werken met verhoogd risico, werkvergunningen en werken met derden.

Een goed veiligheidsbeleid heeft meer impact dan u denkt. Niet alleen uw medewerkers, maar ook uw bedrijf, uw klanten en uw imago varen er wel bij.

Uw medewerkers, hun veiligheid, onze missie!!